Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Ateljeen Ratsastajat ry:n jäseneksi liittyminen

Ilmoita koko nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi (henkilötunnus nopeuttaa rekisterin päivittämistä) sekä jäsenlaji. Sinulle lähetetään lasku Suomen Ratsastajainliitosta, jonka maksettuasi jäsenyytesi astuu voimaan. Tiedotamme asioista myös sähköpostilla, joten kannattaa ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenkaavakkeen alla tai ilmoittamalla tietosi jäsensihteerille (Katja Leskelä) sähköpostilla seuran osoitteeseen. Myös tallilta löytyy jäsenkaavakkeita täytettäväksi.

Seuran sähköpostiosoite on seura@ratsu-ateljee.fi (sähköpostiosoitteen ilmoittaneet jäsenet lisätään postituslistalle automaattisesti)

Jäsenlajit ja -maksut vuonna 2018 

  • TÄYSJÄSENYYS seniori 56 € / juniori 49 € sisältää kaikki edellä mainitut jäsenedut.
  • PERHEJÄSENYYS seniori 30 € / juniori 26,50 € sisältää kaikki edut Hippos-lehteä ja kansallisten lupien hankkimista lukuun ottamatta. Perhejäseneksi liittyminen on mahdollista, jos joku saman talouden jäsen on liittynyt jo täysjäseneksi.
  • KANNATUSJÄSENYYS 25 € on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ennen kaikkea tukea seuran toimintaa, ei sisällä jäsenetuja.
 
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirsi Ateljeen Ratsastajien edustusvaatteissa © Anna Koivukangas 2016Kirsi Ateljeen Ratsastajien edustusvaatteissa © Anna Koivukangas 2016