Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake leireille ja kursseille

Voit ilmoittautua leirille / kurssille alla olevalla lomakkeella. Saat varmistuksen sähköpostitse, jonka jälkeen voit maksaa varausmaksun paluuviestissä saapuvan maksuohjeen mukaan. Varaus on voimassa, kun vähintään varausmaksun osuus on suoritettu. Ilmoittautuminen on sitova. Huomioithan, että varausmaksun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi - ilmoittautumisen jälkeen peruutuksesta tulee ilmoittaa meille erikseen, jotta voimme luovuttaa paikan seuraavalle. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Loppuosa maksetaan ennen leirin alkua - kuitti maksusta on esitettävä leirille saavuttaessa. Voit maksaa osallistumismaksun myös yhdessä erässä. Mainitse viestissä, jos haluat jakaa leirimaksun useampaan maksuerään.

 
HUOM! Alaikäisillä tulee olla huoltajan suostumus osallistumisesta.
 

Voit varata paikan myös soittamalla tallille p. 044 272 9697. Ilmoittautumislomakkeen lähettäminen on kuitenkin tärkeää, jotta saamme kaikki tarvittavat tiedot leiriläisistä: huoltajien yhteystiedot, allergiat, ym! Myös leirikirje ohjeineen lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Jos leiri on täynnä, voit ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikalle.

Takaisin Leirit ja kurssit-sivulle >>

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.